Marcel1

Onze voorzitter Marcel Sanderse was afgelopen 1 april te gast bij Margreet Dolman Begrijpt ‘t, dat op OutTV is uitgezonden. Margreet Dolman Begrijpt ‘t is een gevarieerd programma met kunst, humor en informatie. Dynamisch met een positieve uitstraling en zowel voor homo, hetero als bi. Kijkers van allerlei pluimage, hoger en lager opgeleid, moeten er door geraakt worden en nieuwe mogelijkheden zien, meer zin krijgen. Hart onder de riem televisie.

Het interview met onze voorzitter werd als volgt aangekondigd: Het is altijd lastig om een strikte scheiding aan te brengen tussen werk en privéleven. Zoals voor de meeste professionals is hun werk ook belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling en groei in het privéleven. Dit is ook voor de leden van Genius geen uitzondering. De activiteiten waaraan deelgenomen wordt in hun vrije tijd, in hun werk, alleen of met vrienden zijn even belangrijk. Met dit in het achterhoofd heeft een aantal vrienden Genius opgericht, een vereniging voor gay-professionals in Nederland. Het doel is om een netwerk te bieden en te onderhouden voor privé en business relaties waarbij professionele en homoseksuele aspecten een rol spelen, maar niet de hoofdmoot zijn.

De video kan je bekijken op onze nieuwe Geniuskanaal op YouTube: http://youtu.be/rbvBkNiuYSY

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.