ChatfunctieSinds het bestaan van de nieuwe website van Genius is er vaak gevraagd om een chatfunctie. Maar even zo vaak zijn er opmerkingen gemaakt dat er geen behoefte aan is. Tot voor kort was het niet mogelijk om een chatfunctie (als bijvoorbeeld bij Facebook) te verzorgen, maar nu willen we het toch drie maanden proberen. Hierbij willen we iedereen oproepen de chatfunctie uit te testen en dan in de poll (in de rechterkolom) aan te geven of deze functie moet blijven bestaan of niet.

De essentie van deze functie is dat leden contact kunnen leggen met andere online leden. Via de balk rechtsonderaan de website kan je zien wie er allemaal online zijn "Online Gebruikers". Door vervolgens de naam aan te klikken kom je in gesprek met het desbetreffende lid. Dit kan ook bijvoorbeeld handig zijn voor een overleg tussen leden van commissies of interessegroepen.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.