social_media_1De afgelopen maandactiviteit van Genius over Social Media was een succes. Met ruim 50 online inschrijvingen kunnen we van een goede opkomst spreken. Marion Mulder (@muldimedia) en Robin Oudheusden (@mrpandora) vertelden beide met veel enthousiasme over het vak dat Social Media heet. Dit inspireerde verschillende leden tot het actiever gebruik maken van online netwerken als Twitter, LinkedIn en Facebook. Ook de site van Genius werd naar aanleiding van de presentaties aangepast, zie hiervoor eerder bericht.

Marion sprak over Social Netwerken, Social Media waarna Robin het stokje overnam en vertelde over Effectief Communiceren met Social Media. Beide presentaties zijn via de website beschikbaar door op de titels van de presentaties te klikken. De activiteit vond plaats in Hotel Casa 400 (@hotelcasa400) in Amsterdam met uitstekende voorzieningen en een goed verzorgde borrel en diner.

Kortom, een geslaagde maandactiviteit van Genius georganiseerd door een adhoc groep van enthousiaste (kandidaat)leden.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.