linkedin-facebook-twitterNaar aanleiding van de succesvolle activiteit over Social Media op 27 augustus zijn er een aantal zaken veranderd op de website. Zoals jullie wellicht al wisten is Genius - Gay Professionals Netwerk al langer actief op LinkedInFacebook en Twitter. Om het gebruik van deze sociale media te vergemakkelijken staan er nu onder de verschillende artikelen buttons om dit artikel te plaatsen op een ander sociaal medium. Deze buttons zijn niet zichtbaar op de hoofdpagina, om onze rustige en overzichtelijke lay-out niet te verstoren, maar wel wanneer je op "Lees meer.." of de titel van het artikel klikt.  Daarbij worden nieuwe artikelen nu weer direct geplaatst op ons Twitter account. Hierdoor zijn al onze volgers per direct op de hoogte wanneer er weer een nieuw artikel geplaatst is.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.