264px-Jan_Kees_de_Jager_2010-1

Jan Kees de Jager is homo! Op internet zijn er veel steunbetuigingen voor de CDA-bewindsman te lezen. Onder meer op de website van de Gaykrant prijst men de 42-jarige De Jager, die sinds 7 mei - net zoals zijn collega-politici Gerda Verburg en Joop Wijn van Economische Zaken - geen geheim meer maakt van zijn seksuele geaardheid.

Twitter was zaterdag enige tijd uit de lucht, toen het nieuws bekend werd. De minister zelf was blij met de bijval. ‘Beste mensen, enorm veel positieve reacties gehad nav berichtgeving Telegraaf. Dank daarvoor. Is inderdaad geen issue, maar ook geen geheim’, zo luidde zijn tweet over zijn privéleven.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.