egma-logoGenius is lid van en heeft een samenwerkingsverband met de internationale organisatie EGMA. Om te kunnen zien wat EGMA als international koepelorganisatie voor GLBT’s doet, kun je hun site www.glbt-business-leader-forum.org bekijken. Zo organiseert de organisatie tussen 9 en 10 juni in Rome het vierde International GLBT Business Leader Forum. Ook op Facebook is EGMA actief. Een goede gedachte voor de international professionalisering van Genius om je aan te sluiten bij EGMA op Facebook. Doen! Zie op Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=168716933186211. Thank you for your participation and your support, I look forward to meeting you soon in Rome!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.