QueerTVDe afgelopen tijd waren er wat problemen met het weergeven van foto's op de website. Genoeg reden om een nieuw component (Phoca Gallery) te installeren voor het fotoarchief. Alle foto's van de afgelopen jaren, die op de server waren opgeslagen zijn zo voor alle leden weer te bekijken. In de rechterkolom (het menu voor leden) staat nu de link naar de fotogallerij (Foto's)

De vraag blijft natuurlijk of iedereen er wel blij mee is, want je staat tenslotte niet altijd goed op een foto. Er bestaat nu ook een mogelijkheid om commentaar te leveren op de foto's en de foto's te beoordelen. Daarnaast zijn ze nu ook te downloaden, wat voorheen niet kon. Veel plezier met alle foto's. Mocht je nog opmerkingen hebben, foto's willen toevoegen kun je die mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Speciale aandacht gevraagd voor de mooie fotoreportage van Arnold Piek over het bezoek aan de Glasfabriek met IG Kunst & Cultuur.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.