twitter-logoMet Twitter kun je snel korte berichten uitwisselen met andere gebruikers. Dat wordt "twitteren" genoemd. Twitter is een sociaal netwerk waarbij je vrienden kan toevoegen van wie jij de berichten leest. Jouw vrienden kunnen ook jouw account "volgen" waardoor zij jouw berichten zien. In Nederland groeit Twitter razendsnel en er zijn dan ook veel bekende Nederlandse twitteraars.

Genius en veel Genius leden twitteren inmiddels. Handig van het nieuwe Twitter account http://twitter.com/#!/GeniusNetwerk is wel dat Twitteraars nu ook zien wanneer er een nieuwe update van de (openbare) site heeft plaatsgevonden. Zij zijn het eerste op de hoogte van de nieuwe activiteit of ontwikkeling. Kortom: Twitter je, doe dan mee!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.