twitter-logoGenius - Netwerk voor Gay Professionals twittert vanaf nu ook! Nu er zoveel Genius leden twitteren kan Genius zelf natuurlijk niet achterblijven. Zo houdt Jaap Jansen ons op de hoogte van alle politieke ontwikkelingen, en Stephan Peters van nieuws met betrekking tot voeding, maar anderen van hun persoonlijke activiteiten.
Handig van het nieuwe Twitter account http://twitter.com/GeniusNetwerk is wel dat Twitteraars nu direct zien wanneer er een nieuwe update van de site heeft plaatsgevonden. Zij zijn het eerste op de hoogte van de nieuwe activiteit of ontwikkeling. Kortom: Twitter je, doe dan mee!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.