egma-logo.gif Zoals tijdens de ALV van 28 februari jl. is besproken heeft Genius een strategienota 2009-2011 aangenomen. Het is voor Genius de eerste keer dat een dergelijk document is geschreven. Daarmee wordt bereikt dat Genius nu een samenhangend beleid heeft uitgestippeld voor de komende 3 jaar.

Een onderdeel van deze nota is het geheel van internationale betrekkingen waar Genius vorm aan wil geven. Daarmee wordt oa. bedoeld dat Genius deel zal gaan nemen aan bijv. bijeenkomsten zoals door EGMA (European Gay & Lesbian managers Association)  georganiseerd. 

Op 13, 14 en 15 maart organiseert EGMA een lang weekend in Bazel, met oa. de Algemene Leden Vergadering. Voor hen die geïnteresseerd zijn kunnen daar natuurlijk ook naar toe. De voorzitter van Genius en een aantal leden zal daarbij aanwezig zijn. 

Voor meer informatie zie ook de pagina Internationaal.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.