nikhil.jpgGay Filmfestival in Rialto Amsterdam op zaterdag 22 november en zondag 23 november. Tijdens de twee dagen die in het teken staan van Gay India staat de vraag centraal wat het betekent om homo of lesbienne te zijn onder moeilijke, repressieve omstandigheden. Hoe gaan (jonge) homo’s om met hun seksualiteit, en is dit bijvoorbeeld anders dan bij lesbiennes? Op zaterdag 22 november zal de film My Brother Nikhil getoond worden. Deze Bollywoodproductie was de eerste die openlijk homoseksualiteit toonde en het voor India moeilijke onderwerp van HIV/Aids aansneed. Regisseur Onir zal deze dag ook aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over zijn film. Op 23 november zal de film The Journey (Sancharram) getoond worden, waarin de jonge, mooie Kiran verliefd wordt op haar hartsvriendin Delilah. Daarna zal er een discussie plaatsvinden over wat de film ons vertelt over het leven van lesbiennes in India. Meer info: Gay India.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.