Vorig jaar september startte een kring voor Genius-leden die werkzaam waren op het gebied van mens en organisatie. De initiatiefnemers hadden het beeld dat andere deelnemers het stokje zouden overnemen, en dat zo op geïnspireerde wijze de activiteiten zich aaneen zouden rijgen. Onderwerpen waren o.a. een coachingsmethode en de aanpak van ziekteverzuim. Inmiddels zijn er meer en nieuwe belangstellenden, er zijn ideeën en er is gedrevenheid! Daarom heeft een kleine groep het initiatief genomen om de kring voort te zetten als volwaardige interessegroep.

 

We hebben de groep gedefinieerd als bestemd voor Geniusleden die werkzaam zijn op het gebied van mens en organisatie. We denken daarbij aan

  • HR-functionarissen
  • organisatieadviseurs
  • coaches
  • managers

en andere professionals die in hun werk gericht zijn op het optimaal functioneren van mensen in de context van hun organisatie.

Als werkwijze – die zich overigens al heeft bewezen – zien wij voor ons.

  • het delen van kennis m.b.t. (ontwikkelingen op) dit terrein, maar vooral
  • het bevorderen van de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de leden. 

Dat betekent bijvoorbeeld dat we niet alleen “content” willen zien maar juist ook reflecteren over wat ontwikke- lingen voor onszelf als professional betekenen, of over de relevantie van thema’s als onszelf, of over eigen vragen die we elkaar willen voorleggen. Tussen inhoud, ervaring en intervisie – zo zouden we een en ander kunnen samenvatten. We denken aan 2 à 3 bijeenkomsten per jaar met elkaar, waaronder eentje voor heel Genius in 2009.

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.