PollDe afgelopen maanden hebben we jullie via de poll gevraagd of er in het zakelijk verkeer sprake is van positieve discriminatie bij homo's en lesbiennes onderling. Honderd leden hebben hun mening gegeven. Bij net iets meer dan de helft (55%) is er wel degelijke sprake van positieve discriminatie. 30% let niet roze uitstraling en 15% is het oneens met de stelling dat homo's en lesbiennes een streepje voor hebben. Op het forum is er nu ruimte voor discussie.

Is er echt zo'n behoefte aan positieve discriminiatie? Geeft dat niet juist scheve ogen?
Kijken we echt altijd door een roze bril om (positief) onderscheid te maken?
 

Gelijk willen we ook jullie aandacht vragen voor de nieuwe poll in de rechter kolom. Op welke leeftijd heb jij jouw coming out gehad?

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.