artprideamsterdamArtPrideAmsterdam organiseert gedurende Amsterdam Gay Pride 2011 voor de eerste keer een groots opgezette 'sexual & disturbing' kunstexpositie op drie locaties in de Amsterdamse binnenstad. Binnen- en buitenlandse kunstenaars van faam bieden een uitgelezen selectie van hun werk te koop aan. ArtPrideAmsterdam is een samenwerkingsverband van 3 partijen: Pim van der Horst, beeldend kunstenaar, Vincent van der Kaap, manager van homo/lesbische Boekhandel Vrolijk en de GO Gallery van Oscar van der Voorn en Farud Cambatta. Na jarenlange ervaringen hebben ze hun krachten gebundeld en de organisatie ArtPrideAmsterdam opgericht. ArtPrideAmsterdam is echter niet aan tijd en locatie gebonden. Na de Amsterdam Gay Pride 2011, zal de organisatie actief blijven en zult u van ons blijven horen!

De locaties waar de exposities plaatsvinden:
Galerie ArtPride, Zwanenburgwal 186 (31 juli tot 14 augustus)
GO Gallery, Prinsengracht 64 (31 juli tot 22 augustus)
Boekhandel Vrolijk, Paleisstraat 135 (31 juli tot 22 augustus)

Opening: zondag 31 juli van 16-19 uur, door kunsthysterica en beauty with brains Dolly Bellefleur (al 22 jaar het alter ego van Ruud Douma).
Locatie: GO Gallery, Prinsengracht 64, Amsterdam.

Gay Pride party: zondag 7 augustus van 16-19 uur, op de laatste dag van de Amsterdam Gay Pride.
Locatie: Galerie ArtPride, Zwanenburgwal 186.

Voor meer informatie en afbeeldingen voor publicatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en http://www.artprideamsterdam.com.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.