Rialto | Amsterdam - In het heetst van de Gay & Lesbian Summer Tour 2011 is het tijd voor een feestje en niet zomaar een. Art director Zjef van Bezouw heeft op 9 juli het team van Galerie BOVEN uitgenodigd om Rialto te transformeren tot een sexy, swingende plek, met DJ's, VJ's en performers. Het wordt een onvergetelijke ervaring vol kunst en fetisj fashion. (opmerking Martin Hendriks: Zeggen zij, . . . . .) En natuurlijk is er een heel toepasselijke film, die de nacht naar een ander, verrassend niveau zal tillen – over een performer, kunstenaar, designer en vooral provocateur zoals er maar weinigen zijn geweest… Zaterdag 09|07 22.45 uur. Zie ook http://www.rialtofilm.nl/laat/Film,%20Fetisj%20&%20Fashion/

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.