summerofloveOp 25 juni slaat Zij aan Zij de feestelijke handen ineen met Girlesque, een van de meest vooraanstaande vrouwenfeesten van Nederland en België. Een zomers strand vol prachtige vrouwen, blote voeten in het warme zand, een cocktail in de hand en heerlijke summerbeats van de beste Dj’s waarbij het onmogelijk is om stil te blijven zitten: Puck & Natasja, DJ Sjeazy Pearl, DJ Manu Tavares en DJ Suna en grote acts zoals Drag King Sexy Galexy, zangeres Victoria Nicol (de Nederlandse Adele), Blind Parade en Elle Bandita. Er worden zo’n 1.500 vrouwen verwacht, maar met mooi weer misschien zelfs meer.

Zij aan Zij
en Girlesque nodigen alle lesbische, biseksuele én bischierige vrouwen van Nederland en België uit om te komen dansen, flirten en genieten op deze unieke happening.

Datum en tijd: zaterdag 25 juni vanaf 12 uur tot 23.00 uur
Entreekaarten: € 15 in de voorverkoop en € 22,50 aan de deur. Er wordt geadviseerd tickets te bestellen via www.zijaanzij.nl, www.girlesque.nl, www.blijburg.nl of via de Facebookpagina’s van Zij aan Zij en Girlesque.
Voor meer informatie: www.zijaanzij.nl of www.girlesque.nl.

Zij aan Zij is dé glossy voor lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland en België. Het verschijnt 8 keer per jaar en heeft een zeer grote en trouwe groep lezeressen. Het bereik van Zij aan Zij is gemiddeld 45.000 lezeressen per editie. Zij aan zij wordt uitgegeven door Maria van Oosten. De hoofdredacteur is Franc Craanen.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.