logogeniusHet vele nieuws dat wij van onze leden en via onze contacten uit het binnen- en buitenland ontvangen, nadert een heel respectabel niveau. De publiciteit die wij daarmee genereren stijgt ook. En zo komen er weer meer geïnteresseerden op ons af. Met een enthousiast redactioneel team werken wij aan onze publiciteit. Doe mee en stuur ons je nieuws, tips voor events of voor last-minute oproepen, die je onze leden niet wilt onthouden. De sluitingsdatum voor alle kopij (onder voorbehoud van plaatsing) is steeds de laatste week van de maand. Twee weken later verschijnt de nieuwsbrief per mail. Stuur je bijdragen aan:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.