logogeniusGenius is een vereniging van homoseksuele en biseksuele mannen en vrouwen met minimaal een HBO werk- en denkniveau. Wij verwachten dat (kandidaat-)leden een HBO- of academische opleiding hebben gevolgd en met succes hebben afgerond.

Deelname aan activiteiten
Tijdens de periode als kandidaat-lid ontvang je van Genius uitnodigingen voor het bijwonen van de activiteiten. Het is de bedoeling dat je tijdens je kandidaat-lidmaatschap minimaal twee keer een programma bijwoont. Deze zijn vrijwel altijd op de laatste zaterdag van de maand.

Tevens wordt van je verwacht dat je in die 6 maanden één keer meewerkt aan de organisatie van een activiteit (borrel, zaterdagactiviteit, e.d.) of op een andere wijze een bijdrage levert (kopij voor de website, nieuwsbrief e.d.). Voor deelname aan een van de activiteiten kun je je wenden tot de activiteitencommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of tot een van de interessegroepen. Een opsomming van de interessegroepen met hun e-mailadres vind je op onze website evenals een overzicht van de geplande activiteiten gedurende het jaar (zie “over Genius > activiteiten”).

Steunbetuigingen
Als je de kennismakingsperiode doorlopen hebt, je voldoet aan bovenstaande criteria en je lid wilt worden, dan kun je daartoe een verzoek sturen naar de begeleidingscommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Je ontvangt dan een formulier om in te vullen. Deze aanvraag voor lidmaatschap dient te worden ondersteund door minimaal twee leden van Genius. Als je actief meedoet als kandidaat-lid zal het je weinig moeite kosten om deze steunbetuigingen te verkrijgen.

Wat zijn de kosten?
De contributie wordt elk jaar tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) vastgesteld. Voor 2011 is dat € 147,50. Kandidaat-leden die in de loop van een jaar lid worden, betalen een evenredig deel. Leden onder de 35 jaar betalen slechts € 97,50,-.Daarnaast betalen nieuwe leden een entreegeld van € 25,-. De zaterdagprogramma’s kosten maximaal € 50,- voor een middag- en avondprogramma met diner. Het middagprogramma is meestal rond € 15,- en ook los bij te wonen. Voor de overige activiteiten wordt veelal een kleinere of zelfs geen bijdrage gevraagd.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.