Nieuwsbrief

logogeniusHet vele nieuws dat wij van onze leden en via onze contacten uit het binnen- en buitenland ontvangen, nadert een heel respectabel niveau. De publiciteit die wij daarmee genereren stijgt ook. En zo komen er weer meer geïnteresseerden op ons af. Met een enthousiast redactioneel team werken wij aan onze publiciteit. Doe mee en stuur ons je nieuws, tips voor events of voor last-minute oproepen, die je onze leden niet wilt onthouden. De sluitingsdatum voor alle kopij (onder voorbehoud van plaatsing) is steeds de laatste week van de maand. Twee weken later verschijnt de nieuwsbrief per mail. Stuur je bijdragen aan:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

logogeniusGenius is een vereniging van homoseksuele en biseksuele mannen en vrouwen met minimaal een HBO werk- en denkniveau. Wij verwachten dat (kandidaat-)leden een HBO- of academische opleiding hebben gevolgd en met succes hebben afgerond.

Deelname aan activiteiten
Tijdens de periode als kandidaat-lid ontvang je van Genius uitnodigingen voor het bijwonen van de activiteiten. Het is de bedoeling dat je tijdens je kandidaat-lidmaatschap minimaal twee keer een programma bijwoont. Deze zijn vrijwel altijd op de laatste zaterdag van de maand.

Tevens wordt van je verwacht dat je in die 6 maanden één keer meewerkt aan de organisatie van een activiteit (borrel, zaterdagactiviteit, e.d.) of op een andere wijze een bijdrage levert (kopij voor de website, nieuwsbrief e.d.). Voor deelname aan een van de activiteiten kun je je wenden tot de activiteitencommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of tot een van de interessegroepen. Een opsomming van de interessegroepen met hun e-mailadres vind je op onze website evenals een overzicht van de geplande activiteiten gedurende het jaar (zie “over Genius > activiteiten”).

Marcel Sanderse - voorzitterBeste Genialen,

Genius is springlevend! Onze inspanning van de laatste jaren voor het werven van nieuwe leden heeft haar vruchten afgeworpen; we zijn gegroeid tot ruim 200 leden. Deze groei geeft ons de ruimte om onze aandacht op andere zaken te richten, zoals de uitdaging om de richting van onze vereniging aan te scherpen. Vandaar dat we als nieuw bestuur tijdens de ALV hebben beloofd om eind september met onze visie en een actieplan te komen.
Waar willen we ons als netwerk van gay professionals voor staan? Ondertussen hebben we onze eerste stappen al gezet waarbij we dankbaar gebruik hebben gemaakt van de resultaten van de enquête van Arno en Robbert. Dan heb ik het over de introductie van een jongerenlidmaatschap tot 35 jaar, het beter betrekken van onze kandidaat-leden bij de vereniging en over extra aandacht voor de vrouwenleden.
Velen van jullie zetten zich enthousiast in voor Genius, zowel voor als achter de schermen. Ik vind het geweldig als ik al onze activiteiten zie! Deze maandelijkse nieuwsbrief is daar wat mij betreft ook een goed voorbeeld van. Die inzet moeten we vooral koesteren, want een vereniging vorm je natuurlijk met elkaar als leden. Laten we het daarbij vooral naar ons zin maken, elkaar inspireren en enthousiasmeren. Dat is voor mij het grootste goed waar ik persoonlijk voor ga.

Veel leesplezier en graag tot ziens!

Jullie voorzitter,

Marcel Sanderse

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.