uscritorWeer een seizoen voorbij. Een campingseizoen bedoel ik. Geen homo gezien. Geen kamperende homo bedoel ik. Homo’s kamperen niet, dat is niet camp. Hetero’s kamperen. En hoe?!

Zíj is niet dik, maar voluptueus. Volle borsten, een vol rond gezicht, volle dijen, volle billen. Een spannend groen jurkje aan, flink uitgesneden, erg mini –het mag, neen moet, gezien worden- met niets er onder. Zo mooi als de voormalige PvdA-staatssecretaris van onderwijs in Nederland, maar dan nóg mooier, écht voluptueus en niets er onder. Híj heeft een moslimbaardje, maar is helemaal geen moslim. Dat heeft hij gewoon omdat zij dat sexy vindt. Ze hadden dat ene hoekje toegewezen gekregen op het veldje tussen de voorste rij campers en het meer. Je kon niet niet-kijken.

Hij houdt van haar en zij van hem. Hij zelfs nog meer van haar dan zij van hem, al is dat geloof ik zo te zien toch ook weer niet waar. Maar toch: Hij: ik zet de tent wel op, ga jij maar douchen, dan kook ik daarna en terwijl ik dat doe kun jij daar midden op dat veld in je grasgroene jurkje in de avondzon gaan zitten.
Zo gezegd, zo gedaan. Wat zat ze prachtig daar, precies op de stip, licht ongegeneerd, maar dat moet met zo’n lichaam.

De avond is al lang gevallen voordat ze eindelijk aan tafel gaan. Hij werd namelijk steeds van het werk gehouden, omdat zij telkens weer even wilde omhelzen. En ze moest ook steeds iets in zijn oor fluisteren. Hij ook bij haar trouwens. Een kort zinnetje, schijnbaar heel opwindend. Maar na zo’n zinnetje werd er met nóg meer vuur omhelsd. Hij heeft pasta gekookt –zijn ze ook nog Italiaans?!- en heerlijke wijn gekoeld. Schijnbaar was het knuffelen, oortje-fluisteren, omhelzen van geen enkele invloed geweest op het culinaire succes. Je kon zien dat zij dacht: heerlijk zo’n man, hij kookt terwijl ik lekker in mijn kleine jurkje met mijn mooie volle lichaam midden op het grasveld zit, en het smaakt nog heerlijk ook.

Hij had alleen oog voor haar, maar zij had mij al wel eens lichtjes gegroet –toen ze even de sla ging afspoelen bij de kraan; -ja, ze hielp heel even mee, de schat, zo lief!- . Haar groet was heel bescheiden, maar zo vol warmte en liefde. Ik groette terug, bescheiden ook. Je wilt niet stoken in iets moois; en je bent homo.

De volgende ochtend gingen ze weer. Hij brak de tent op, zij maakte haar toilet, hij wachtte. Ze treuzelden en aarzelden, het leek wel of die spulletjes van zijn leven niet ingepakt zouden geraken, de uiterste cheque-out tijd naderde vervaarlijk snel. Het kon ze allemaal niets schelen, knuffelen, omhelzen, verliefd zijn, treuzelen, gelukkig zijn……….

Eindelijk reden ze weg. Ten afscheid zwaaide zij uitbundig naar mij, en bijna riep ik in hun open raam: thank you for the love!
Prachtig die hetero-liefde! Gewoon open en (bijna) bloot, en zonder gène, in de publieke ruimte!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.