Elke maand organiseren we een sociale, bedrijfsgerichte, professie-ondersteunende of culturele activiteit op wisselende plaatsen in Nederland. Deze activiteiten worden voor en door de leden georganiseerd en vinden plaats op de laatste zaterdag van de maand. Zo'n zaterdag bestaat meestal uit een inhoudelijk programma op de middag, gevolgd door een borrel en diner en/of een culturele activiteit.

Een willekeurige greep uit de vele activiteiten die we georganiseerd hebben:

  • Een forum met homoseksuele kamerleden in het gebouw van de Tweede Kamer (thema: actuele homo-onderwerpen in de Nederlandse en Europese politiek), gevolgd door rondleiding door het gebouw van de Tweede Kamer;
  • Een middagprogramma over Social Media: wat kunnen Linkedin en Facebook voor jou als professional en voor jouw bedrijf betekenen?; 
  • Een middag over autodesign in het DAF Museum in Eindhoven.

Naast deze maandelijkse activiteiten organiseren wij ook diverse borrels en diners voor speciale gelegenheden (zoals Koninginnedag, nieuwe ledendiner).

Ook worden er speciale themabijeenkomsten georganiseerd, zoals een zeilweekeind, een skiweek, een bedrijfsbezoek, internationale uitwisselingen met buitenlandse zusterverenigingen, cultuurreizen naar bijv. Milaan. Jaarlijks bepalen de leden zelf het programma voor de komende maanden.

Een actueel overzicht van de activiteiten vind je in de agenda in de rechterkolom van deze website.

De Activiteiten Commissie (AC) is verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van het jaarprogramma in samenwerking met de verschillende IG's die de daadwerkelijke activiteit organiseren. Heb jij een leuk idee voor een activiteit of vraag? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.