Voor de inschrijving voor Genius Open 2015 voor niet-leden, klik op de onderstaande button

ctageniusopen2015


Het is altijd lastig om een strikte scheiding aan te brengen tussen werk en privéleven. Zoals voor de meeste professionals is hun werk ook belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling en groei in het privé-leven. Dit is ook voor de leden van Genius geen uitzondering. De activiteiten waaraan deelgenomen wordt in hun vrije tijd, in hun werk, alleen of met vrienden zijn even belangrijk.

Met dit in het achterhoofd heeft een aantal vrienden Genius opgericht, een vereniging voor gay-professionals in Nederland. Een homonetwerk voor hoger opgeleiden. Het doel is om een netwerk te bieden en te onderhouden voor prive en business relaties waarbij professionele en homoseksuele aspecten een rol spelen, maar niet de hoofdmoot zijn.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.