Niet zo lang geleden besteedden vele media -en ook deze site- aandacht aan twee reclames die vanwege hun gay-friendly-ness te controversieel waren. Vandaar dat Heinz en Centraal Beheer besloten om ze niet langer uit te zenden. Dit was voor ons de aanleiding om eens per maand aandacht te besteden aan een gay-friendly reclamefilmpje. De spits wordt afgebeten door Levi's 501 met hun homovriendelijke spijkerbroek. Heb jij nog een tip voor een homovriendelijke commercial, mail deze door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

http://www.youtube.com/watch?v=bB90Vkyqrts

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.