In korte tijd zijn door Centraal Beheer en Heinz, uit angst voor controverse, advertenties teruggetrokken. Heinz kreeg in Engeland 200 boze reacties. Men was vooral verontwaardigd dat er kinderen in de advertentie voorkomen. Op basis daarvan heeft Heinz besloten de advertentie niet meer uit te zenden.

De commercial van Centraal Beheer was uiteindelijk zo controversieel dat hij nooit is vertoond. Naar verluidt werd het spotje afgekeurd door de allerhoogste baas binnen het verzekeringsconcern. Officieel gaf men geen commentaar tijdens dit voorval. Onlangs lekte het spotje, gemaakt door reclamebureau DDB te Amsterdam uit op internet. Overigens gaat ook het gerucht dat het spotje helemaal niet uitgelekt is, maar een slim geplande 'viral' betreft. Gezien de populariteit van dit filmpje op internet, is dat dan goed gelukt!

 


http://www.youtube.com/watch?v=6sgNg_2eM38

Overzicht van alle commercials

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.