collage.jpg

Genius heeft een fantastische potentieel van mannen en vrouwen uit diverse beroepen. Maak jij daar al optimaal gebruik van? Om goed te kunnen netwerken is het natuurlijk nuttig en leuk om de leden beter te leren kennen! De NOC (Netwerk Ondersteunings Commissie) gaat daarom vanaf nu regelmatig interviews met de leden publiceren. In korte gesprekjes leer je snel een paar leuke eigenschappen kennen die kenmerkend zijn voor het betreffende geniuslid. Wij richten ons op de nieuwe leden maar ook leden die al langer lid zijn van de vereniging zullen aan bod komen! De interviews hebben het doel een geniuslid nader te belichten, welke interesses hij of zij heeft, wat hij of zij van de vereniging verwacht, maar ook wat zijn of haar inbreng zou kunnen zijn. Veel lees- en netwerk-plezier toegewenst!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.