safe imagePride Photo Award is gestart met een crowdfunding campagne om haar (eerste) fotoboek mogelijk te maken

Pride Photo Award bestaat 5 jaar en is uitgegroeid tot een evenement met internationale allure. Het boek Pride Uncovered bevat een unieke collectie foto’s van alle winnende fotografen van de eerste vijf edities. Foto’s die de lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender gemeenschap (LHBT) in al haar verscheidenheid in beeld brengen uit bijvoorbeeld Uganda, Mexico, Mongolië, Rusland, de VS en natuurlijk uit Nederland.

Steun dit project: voor slechts € 25 heb je het boek en daarmee geef je Pride Photo Award en meer dan 80 moedige en talentvolle fotografen eerbetoon en een instrument om hun werk voor te zetten. Lees meer

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.