question-markGeachte mevrouw, heer, als master studente Gezondheidspsychologie aan de Open Universiteit doe ik onderzoek naar de relatie tussen Biseksualiteit en Gezondheid. Er zijn biseksuelen die open zijn over hun seksuele voorkeur en er zijn biseksuelen die er nooit of bijna nooit met een ander over praten. Het doel van dit onderzoek is mogelijke verschillen in gezondheid in kaart te brengen tussen biseksuelen die open over hun seksuele voorkeur zijn en biseksuelen die er niet open over zijn. Ik zou het bijzonder op prijs stellen als u via uw website dit onderzoek onder de aandacht van de bezoekers zou willen brengen. Ik ben op zoek naar respondenten die ouder zijn dan 18 jaar en die zich seksueel aangetrokken voelen tot zowel mannen als vrouwen. Het is hierbij van belang dat ze zichzelf als biseksueel zien. Daar hoeven ze nog nooit met iemand over te hebben gesproken, ze hoeven ook geen relatie te hebben met een vrouw of een man of met beiden. De gegevens zullen volstrekt anoniem worden verwerkt en alleen voor dit onderzoek worden gebruikt. De (on)zichtbare biseksualiteit wordt gerespecteerd. Indien gewenst kan ik u een informatieve brief toesturen, die u op uw site kunt publiceren. Mocht u nog vragen hebben over dit onderzoek dan verzoek ik u te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit is de link naar het onderzoek: www.thesistools.nl/Bi-gezond Bij voorbaat hartelijk dank voor de aandacht die u aan dit onderzoek besteedt.

Met vriendelijke groet, Maria Verbeek

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.