CompanyPridePlatformWorkplace Pride Leadership Awards voor de eerste keer uitgereikt

 

Amsterdam, 15 Juni- Tijdens het slotdiner van de 6e LGBT Inclusion Conferentie van Workplace Pride in Hotel Krasnapolsky heeft het Dutch Government Pride Platform de prijs gewonnen voor het beste nieuwe netwerk voor LGBT (Lesbische, Gay, Bisexuele en Transgender) werknemers. De jaarlijkse prijs, een initiatief van Workplace Pride, plaatst organisaties en personen in het voetlicht die zichtbaar hebben bijgedragen aan een homovriendelijke werkomgeving.

Het Dutch Government Pride Platform (DGPP) is een samenwerkingsverband op het gebied van sociale acceptatie van en veiligheid voor LGBT–medewerkers binnen de (rijks)overheid. Het netwerk heeft in korte tijd een aantal netwerken bij overheid, provincies en gemeenten verenigd en draagt zo bij aan de betreffende sociale veiligheid en acceptatie van LGBT medewerkers. “Het Dutch Government Pride Platform heeft een exponentiële groei doorgemaakt” zegt oprichter en voorzitter Amin Michel, “En hoewel de overheid een belangrijke stappen heeft gemaakt is er op dit gebied nog een wereld te winnen”.

Workplace Pride is met 26 leden een brede afspiegeling van overheid en bedrijfsleven, nu ook Unilever Benelux en de Gemeente Amsterdam zich hebben aangesloten. De Workplace Pride Leadership Awards zijn dit jaar voor de eerste keer uitgereikt. Andere prijswinnaars zijn dagblad De Telegraaf voor ‘Best LGBT Media Representation’, Lt. Kol Sandra Keijer voor ‘Best Straight Ally’. LGBT vrijwilliger Tom Bijlmer is uitgeroepen tot ‘Best Volunteer’.

Workplace Pride
Media Relations
Leon Manet
tel : 06 1220 1287
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

The Workplace Pride Foundation was founded in 2006 and is the international platform for inclusion of Lesbian, Gay, Bisexual and Trans- gender (LGBT) people at work. Its 26 members employ over 2 million people worldwide and share the vision that Lesbians, Gays, Bisexu- als and Transgenders are fully visible, accepted and valued in the workplace and in society, leading the way for others.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.