cocamsterdamCOC Amsterdam is stevig verankerd in de Amsterdamse samenleving. Met een krachtige politieke lobby, meer dan 400 voorlichtingsbijeenkomsten op middelbare scholen in de stad in 2011, de Pride Photo Award,  multiculturele events en diverse werkgroepen timmert de vereniging stevig aan de weg. Onze talloze vrijwilligers en leden staan aan de basis van al deze activiteiten.

Maar COC Amsterdam heeft nog  meer ambities. Het veranderende politieke en economische klimaat schept nieuwe uitdagingen. Om deze uitdagingen nog beter aan te gaan zijn wij op zoek naar gedreven mensen die ons kunnen adviseren en versterken. Mensen die de LHBT gemeenschap in Amsterdam een warm hart toedragen.

Graag komen wij in contact met professionals die ons kunnen helpen en adviseren op het gebied van sponsoring, fondsenwerving, externe financiering en arbeidsrecht. Ook zullen in de loop van 2012 een aantal bestuursfuncties vrijkomen.

Geïnteresseerden nodigen wij van harte uit contact met ons op te nemen. Mail dan naar Jan van Asch Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn er trots op, om op onze geheel vernieuwde website www.cocamsterdam.nl ,Genius als onze partner te mogen begroeten. Je kunt ons ook volgen op www.facebook.com/cocamsterdam.nl en op Twitter www.twitter.com/cocamsterdam.nl

Namens het voltallige bestuur van COC Amsterdam wensen wij je prettige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2012.

Bestuur COC Amsterdam

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.