danseretteJe ziet er naar uit of je ziet er tegenop: kerst! Maar het feest komt eraan en dan kan je het maar beter zo leuk mogelijk maken. Dat gaan we zeker doen op zaterdag 17 december. Dan is de KerstDanserettein Akhnaton. Compleet met piek en ballen, zullen we maar zeggen. En...naast al die heerlijk 'gewone' Danserettehits natuurlijk af en toe een dansbare pink kersthit. Kaarten alleen in voorverkoop! Er zijn 300 kaarten beschikbaar voor de KerstDanserette en die gaan allemaal in de voorverkoop. KOOP HIER JE KAARTEN

Danserette is al ruim 5 jaar het vrolijkste gay dansfeest van Amsterdam met pink classic hits en roze tunes van nu: van Donna Summer tot Madonna en van ABBA tot Lady Gaga. Oude en nieuwe disco, dansbare kitsch en pop uit de 70's, 80's, 90's, 00's en 10's. Hits die iedereen kent of herkent.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.