Bijna 1500 mensen hebben de afgelopen weken via Stichting OndersteBoven een stem uitgebracht op hun favoriete LesbIcoon. Men kon kiezen uit 49 iconen, maar mocht ook zelf een icoon aandragen. Hier koos een behoorlijk aantal stemmers voor en zo is de lijst uitgebreid met 69 iconen tot 118 iconen.
De kroning vindt plaats op 14 december 2011 tijdens de openingsreceptie van ProGay's Pink Christmas in Amsterdam vanaf 17.00 uur. Deze groep van iconen wordt aangevoerd door een prachtige top 5 aan kroonprinsessen. In willekeurige volgorde zijn dit:

Vera Bergkamp (voorzitter COC Nederland)
Ellie Lust (voorzitter Roze in Blauw)
Lisette Kuyper (onderzoeker)
Petra Luiken (voorzitter van stichting Pann)
Claudia de Breij (cabaretier, columnist, presentator)

Wil je erbij zijn, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna  je informatie over de locatie ontvangt.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.