AMSTERDAM - Het sociale netwerk PINKwest voor homo's en lesbische inwoners van Amsterdam West organiseert in samenwerking De Nieuwe Boekhandel en de Bagels & Beans: Bagels & Boeken. Op zondag 27 november organiseert PINKwest Bagels & Boeken, met vanaf 12.00 een lunch voor 6 euro in de Bagels & Beans aan de Bos en Lommerweg 333. Daarna vanaf 14.00 in de Nieuwe Boekhandel - Bos en Lommerweg 227 homo/lesbisch lezen. Met voorlezen voor kinderen, Monique's PINK top 5 en het favoriete boek van r buurtbewoners. Met als speciale gast Anja de Crom, winnaar schrijver beste lesbische boek 2010. Tevens is er tijd voor een drankje en hapje. Meer informatie op www.pinkwest.nl. Beide evenementen zijn voor iedereen toegankelijk.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.