logo-homogeschiedenisRecent werd de Nederlandse website homogeschiedenis.nl gelanceerd. Daarop toegankelijke informatie over 4000 jaar geschiedenis van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders (LHBT's). De website werd gelanceerd door het Gay-Straight Alliance-scholierennetwerk van COC (holebifederatie) Nederland. Op de site is informatie te vinden over een keur aan onderwerpen dat gerelateerd is aan homoseksualiteit en transgenders. Bijvoorbeeld over popsterren die holebi of transgender zijn. Over homoseksualiteit en godsdienst en over de manier waarop homoseksuelen zich in verschillende culturen verenigden tot de huidige emancipatiebewegingen: van Sodom en Gomorra tot Lady Gaga. Op de geniuswebsite krijgt deze link dan ook een waardige plaats in het link-overzicht.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.