SpeakUp Amsterdam heeft in alle stadsdelen van Amsterdam events georganiseerd met jongeren om mannelijkheid en vrouwelijkheid en de acceptatie hiervan in de publieke ruimte te bespreken. Naar aanleiding van de foto's van Pride Photo Award die de hele maand september op pleinen in de stad hebben gehangen.

De resultaten van deze besprekingen worden op 3 november samengevat en voorgelegd aan een panel van kenners van het uitgaansleven.

Line up voor een visie op de toekomst van Amsterdam:
* Rob de Jong (ondernemer die concept Arc en Rogue ontwikkelde)
* Thom Goderie (Mr Gay NL)
* Sherryl Netteb (Sjeazy Pearls)
* Ton van Kesteren (Politie Amsterdam)
* Jeanine van Pinxteren (stadsdeelvoorzitter Centrum)

Met dit event willen wij Amsterdammers een stem geven om zich uit te spreken wat er in het uitgaansleven moet gebeuren de komende jaren.

Uit de Nachtmonitor 2011 in opdracht van de Amsterdamse Nachtburgemeester Isis van der Wel blijkt dat
heteroseksuelen zich vrijer voelen om zichzelf te kunnen zijn (waarderingscijfer 7,6) ten opzichte van homoseksuelen (6,9) en voelt men zich veiliger (hetero 79% homo, 56 % en bi 78%).

Het evenement wordt geleid door Jurriaan Bless

In het kort:
Wat: N8parlement Speak Up! Amsterdam
Waar: Escape Studio (ingang via De Kroon)
Wanneer: 03-11-2011
Tijd: 19.30- 22.00

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.