gayfilmDe afgelopen jaren heb je in De Munt kunnen genieten van het bijzondere filmprogramma van de Gay Classics. Voor het komende jaar hebben ze de formule grondig onder handen genomen om ons nog beter van dienst te kunnen zijn. De nadruk zal komen te liggen op voorpremières van de nieuwste films, reden waarom de naam van het programma is veranderd van Gay Classics in Gay Night. Wat onveranderd blijft, is elke eerste woensdag van de maand de LGBT-filmavond in De Munt.

7 september - 21:00 uur - Pathé De Munt Amsterdam - From Beginning To End - Klik hier voor tickets Thomas en Francisco zijn 2 Braziliaanse halfbroers, en groeien op in een liefdevol gezin. Ze zijn elkaars beste vrienden en zo close met elkaar dat dit tot opmerkingen uit hun omgeving begint te leiden, hoewel hun liefde compleet onschuldig is Vijftien jaar later als hun moeder overlijdt, vinden de 2 inmiddels volwassen mannen meer dan dan alleen maar troost in elkaars armen... Is liefde sterker dan conventie? Een ongewoon liefdesverhaal dat zich afspeelt in Rio de Janeiro, Buenos Aires en Moskou..

Verwacht bij Pathé Gay Night
7 september - From Beginning to End
5 oktober - Absent

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.