HSVL-LGBTDe Universiteit Leiden heeft een divers, internationaal en multicultureel karakter. Tijdens de Week van de Diversiteit van maandag 10 oktober tot en met vrijdag 14 oktober 2011 toont de universiteit haar verscheidenheid, die niet alleen bestaat uit verschillende culturen maar ook andersoortige diversiteit zoals studeren met functiebeperkingen, (homo)seksualiteit en leeftijd.  Op dinsdag 11 oktober 2011 vanaf 19:00 uur is er een lezingavond in het Academiegebouw van de Universiteit Leiden over ‘Drie eeuwen homo-emancipatie’.

De Historische StudieVerening Leiden (HSVL) organiseert in het kader van de Week van de Diversiteit de avond ‘Drie eeuwen homo-emancipatie’. Tijdens deze avond staat de emancipatie van homoseksuelen in het verleden én het heden centraal. Naast drie boeiende lezingen van dhr. dr. F.G. Naerebout (Universiteit Leiden), dhr. dr. G. Hekma (Universiteit van Amsterdam) en dhr. W. Rueck (COC Haaglanden) staat een interactief actueel debat op het programma met prominente participanten onder leiding van dhr. dr. D. Bos (Universiteit Leiden). Dit symposium vindt plaats in het prestigieuze Academiegebouw van de Universiteit Leiden. Aansluitend is er gelegenheid voor een borrel.

Locatie: Academiegebouw Universiteit Leiden - Rapenburg 67-73 - 2311 GJ Leiden
Aanmelden kan door een email o.v.v. uw naam te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U ontvangt per email een toegangsbewijs en de routebeschrijving.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.