Met een petitie op change.org worden de makers van Sesamstraat opgeroepen om Ernie en Bert in de serie te laten trouwen. Ze wonen al 40 jaar samen, slapen in dezelfde slaapkamer (ieder in een eigen bed) en zijn alle twee verstokt vrijgezel. Toch zullen  Bert  en Ernie nooit gaan trouwen, want ‘het zijn poppen en ze zijn niet seksueel georiënteerd’, zo verklaarden de makers van het Amerikaanse Sesamstraat. De petitie werd ruim 8000 keer getekend. Een speciaal aangemaakte Facebook-pagina heeft nu al meer dan 6000 fans. Hieronder het "bewijs" voor de ontkende geaardheid van de karakters.


http://www.youtube.com/watch?v=Z1R8zrVuWP4

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.