egma-logoAngelo Caltagirone van EGMA, de koepelorganisatie waarvan Genius lid is, heeft ons geattendeerd op de eerstvolgende activiteit die wordt georganiseerd door het LGBT Excellence Centre: de 'Come Out & Play 2011'-dagen die gepland staan voor 31 Augustus tot 2 September van dit jaar in Cardiff, Groot-Brittannië. Op Come Out & Play komen meer dan 1.000 internationale LGBT's en hun sympathisanten, als ook zij die actief zijn op het gebied van gelijkheid en mensenrechten samen. Samen zoeken zij de samenwerking met de (nieuwe) media en wordt de nieuwste vooruitgang gepresenteerd door internationale sprekers en zijn er plenaire bijeenkomsten, workshops, tentoonstellingen. Je kunt er netwerken en meer. http://lgbtec.org.uk/events/1st-international-lgbt-human 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.