wateenheerlijkhetedagNa het grote succes van ‘In bed is het fijn toeven’ komt hetzelfde team met een nieuwe productie: ‘Wat een heerlijk hete dag’. Een op zichzelf staand stuk, maar bezoekers van ‘In bed is het fijn toeven’ zullen het wellicht als een vervolg zien. Ook ‘Wat een heerlijk hete dag’ is geschreven door Paul Haenen en wordt gespeeld door Mike Starink en Jeroen Bos en is geproduceerd door Dammie van Geest voor Betty Asfalt Toneel Produkties. Omdat er ook in Londen belangstelling was voor het Nederlandse succes, stonden Mike Starink en Jeroen Bos, in een Engelse vertaling van het toneelstuk van Paul Haenen ‘Dwelling In Bed Ain’t Bad’, vanaf 10 mei een week lang in Londen, in het befaamde theater Riverside Studios. Voor reserveringen kijk hier.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.