fnvrozeVoor de periode 2012-2016 willen Company Pride Platform en FNV werken aan het bevorderen van de veiligheid en sociale acceptatie van LHBT in het Midden- en Klein Bedrijf (MKB). EIM Panteia is een onderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in het MKB. Company Pride Platform en FNV hebben hen de opdracht gegeven een rapport te maken, wat ons inzicht zal geven over het huidige werkklimaat voor LHBT'ers in het MKB. Aan de hand van de onderzoeksresultaten van dit rapport kunnen Company Pride Platform en FNV vervolgens een plan opzetten om diensten en producten te ontwikkelen die de veiligheid en sociale acceptatie van LHBT in het MKB kunnen bevorderen.

Om de toolkit voor het MKB een hoog praktisch gehalte te kunnen geven zijn de onderzoeksresultaten van EIM van groot belang. LHBT diversiteit vraagt om specifieke kennis, inzicht en een grote mate van begrip en inlevend vermogen. Om de onderzoekers van EIM hiermee te ondersteunen hebben we een focusgroep nodig van LHBt'ers die werkzaam zijn in het MKB. Deze focusgroep zal feedback en input geven op de vragenlijst welke gebruikt zal gaan worden voor het onderzoek.

Ben je lesbisch, homo, bisexueel of transgender, en werk je in het Midden- of Klein Bedrijf (MKB) en lever je graag een belangrijke bijdrage aan onderzoek over LHBT in het MKB? en ben je beschikbaar op:

Woensdag 15 juni 18.00-20.00 ten kantore van Vakcentrale FNV, Naritaweg 10 te Amsterdam (Reiskosten worden vergoed, voor eten wordt gezorgd). 

Meld je dan aan vóór maandag 6 juni : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.