De GGD Amsterdam is onlangs van start gegaan met een onderzoek naar de ervaringen van homoseksuele mannen, lesbische vrouwen en biseksuele mannen en vrouwen in Amsterdam. Andere organisaties die bij dit onderzoek betrokken zijn, zijn onder andere Schorer, COC Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam. Ze willen namelijk graag weten hoe het gaat met de LGB bevolking in de stad, op het gebied van gezondheid, maar ook juist op andere terreinen. Op basis van de uitkomsten van dit onderzoek worden aanbevelingen gedaan voor mogelijke verbeteringen.  Voor dit onderzoek is de GGD op zoek naar mensen die geinterviewd willen worden. Bezoek hiervoor onderstaande link of klik op de banner. www.gezond.amsterdam.nl/Vertel-jouw-verhaal
BannerGGD

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.