Lgay-happyancering van *Gay & Happy - het Handboek voor de Moderne Homo* bij Boekhandel Vrolijk op zaterdag 2 april 17:00-18:00 en aansluitende borrel bij Cozy Bar.
*Special guest star*: Dennis Boutkan (Voorzitter COC Amsterdam)

Sinds *Mannenkoorts* uit de jaren tachtig was er geen handboek van Nederlandse bodem dat zich richt op volwassen homomannen. Daar brengt *Gay & Happy* verandering in. Het project heeft een kameleontische voorgeschiedenis: een spontane blogpost van Steven van Lijnden resulteerde in een reeks artikelen in *Gay & Night* en dat leidde uiteindelijk tot een boek, sterk bewerkt en met veel nieuw materiaal. Peter Welleman illustreerde zowel de artikelen als het boek.

Een omschrijving van de inhoud: "Dit handboek heeft als doel je te amuseren, informeren en adviseren, of je nu op het punt staat de kast uit te stappen of al een veteraan bent in de mannenliefde. Coming out, de gay scene, dating, relaties, gezondheid en seks passeren allen de revue. Waarom ben ik eigenlijk homo? Hoe vind ik een leuke man en houd ik hem? Hoe vermijd ik zo goed mogelijk soa's maar heb ik toch een avontuurlijk seksleven? Waar komt de agressie tegen homo's vandaan en hoe kunnen we die vermijden en bestrijden? Nuttige informatie en praktische suggesties staan op de agenda,
navelstaren niet. Kortom: dit boek zal je helpen de dubbele betekenis van het woord 'gay' waar te maken."

Dennis Boutkan (Voorzitter COC Amsterdam) neemt bij de lancering het eerste exemplaar feestelijk in ontvangst. Peter Welleman voorziet ieder boek op verzoek van een spontane tekening. Schrijver Steven van Lijnden mogelijk ook, maar verwacht daar niet te veel van. Na het signeren verplaatst het feest zich naar de nabijgelegen Cozy Bar: in de eerste 75 exemplaren van *Gay & Happy* zit een voucher - gesponsord door de bar - waarmee de trotse kopers daar een gratis drankje kunnen krijgen. http://www.vrolijk.nu/happy-homo-handboek-p-3569.html

Vragen? Neem contact op met Steven van Lijnden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. /06-51922085) of met Vincent van der Kaap van Boekhandel Vrolijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 020-6235142)

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.