rozefilmdagenDe 14de editie van de Roze Filmdagen, hét Amsterdam Gay & Lesbian Filmfestival gaat 10 maart van start. Wat in de vorige eeuw begon als een kleinschalig initiatief om gay & lesbian films te laten zien is uitgegroeid tot een sterk roze merk. Er worden films vertoond die nog niet of nauwelijks eerder in de Amsterdamse bioscoop te zien zijn geweest.  Maar liefst 11 dagen, 112 voorstellingen, een tentoonstelling en speciale voorvertoningen.
Van 10 tot 20 maart 2011 staat het Ketelhuis in thema van de LGBT film. Voor meer informatie http://www.rozefilmdagen.nl

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.