andermansogenKersvers Genius-lid Marjolein Houweling is maandag a.s. te gast in het Parooltheater. In gesprek met Frits Visser praat zij over haar nieuwe boek Andermans Ogen.

PAROOLTHEATER –Marjolein Houweling
7 FEBRUARI
Sint Pieterspoortsteeg 33 te Amsterdam
reserveringen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 020 5584300
Talkshow met Frits Visser Aanvang: 21.00 uur.

De journalist Marjolein Houweling is al jaren gelukkig in de Bijlmer. Ze deed er verslag van in haar roman 'Andermans ogen', waarin de hoofdpersoon o.a. homo's introduceert bij een voetbalclub in de 1e divisie. PT huismeester Frits Visser praat met haar. Ook over de moord op Mathilde Willink, aan wie het boek is opgedragen. www.marjoleinhouweling.nl.
Voor meer informatie lees ook het eerdere item op de website.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.