WeZijnErZiekVan"Help een homo in de klas" is een documentaire die op initiatief van de voorlichtersgroep Amsterdam tot stand is gekomen. Het toont het werk dat vele voorlichters elke dag weer verrichten door op voornamelijk middelbare scholen voorlichting over homoseksualiteit te geven. De opmerkingen van leerlingen kunnen soms heftig zijn maar ook soms zeer ontroerend. De documentaire zal volgens de huidige planning op maandag 13 december 's avonds worden uitgezonden door de Humanistische Omroep. Een voorproefje van de film is vast te zien op de site: www.helpeenhomoindeklas.nl

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.