Open Art Fair 2010: 8 t/m 12 september 2010, Jaarbeurs Utrecht

Op woensdag 8 september opent in de Jaarbeurs Utrecht voor de derde maal de kunstbeurs Open Art Fair. Voorig jaar hebben ongeveer 17.000 bezoekers deze kunstbeurs bezocht. Galerie MooiMan (www.mooi-man.nl) was op deze beurs nummer 5 op de lijst van de best bezochte galeriën. Ook dit jaar heeft Galerie MooiMan een beursstand op de Open Art Fair (standnummer 3.37). 

In de stand van Galerie MooiMan zal werk te zien zijn van o.a. Roland Berger, Ewoud Broeksma, Danny Cobbaut, Dennis Coenraad, Jaap van Ek, Jan Griffioen, Marianne Hofstee, Douglas Holtquist, Rinaldo Hopf, Marcel Joosen, Keith King, Jannes Koetsier, Rob de Lange, Cornelius McCarthy, Rob Raats, Anna Richter, Riccardo Rossati, Sacrevoir, Martin-Jan van Santen, Peter Schauwecker, Hannes Steinert, Frank Weidema, Hay Wijnhoven, Marcel Warmenhoven, Kees Woestenenk en Nebojsa Zdravkovic.

Een grote diversiteit in kunstenaars en ook een grote diversiteit in het getoonde werk. Binnenkort zal de actuele invulling van Galerie MooiMan op de Open Art Fair ook op de website www.mooi-man.nl te zien zijn.

Mocht een Genius-lid interesse hebben om alleen of met een partner naar deze beurs te gaan, dan kunnen gratis toegangskaarten (1 toegangskaart geeft twee personen toegang; waarde: 20,- Euro) aangevraagd worden via e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zolang de voorraad strekt). Je kunt ze ook downloaden van de site.

Galerie MooiMan hoopt Genius-leden tijdens de beursweek van woensdag 8 t/m zondag 12 september in de stand te moegen ontvangen.

HR

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.