poniespinkDit jaar reist de Parade met haar kleurrijke tenten, restaurant en terrassen voor de twintigste keer door Nederland. Met dit jaar 75 theater-, muziek en dansvoorstelingen, 55 bands en meer dan 20 kindervoorstellingen valt er op de Parade voor iedereen iets te beleven. 

Speciale aandacht voor Ponies' Pink over onderbuikgevoelens en vlinders in je bibs. Ponies' Pink neemt de homo fris onder de loep. Beladen met politieke ambivalentie, mediahypes en religieus verwerp. De makers van Ponies' Pink hebben er geen verstand van, maar wel veel ervaring mee. Ze kennen de barricades en de dogma's. En die zijn pittig. Een stevig rauwe en vooral humoristische voorstelling over de gecultiveerde clichés van de roemruchte subcultuur. Vanuit een persoonlijke beleving, te midden van al het maatschappelijke geweld. Nog steeds. Verwacht seks, gebabbel, nichtelijke valsheid, hetero emoties en veel esthetisch genot. Reken niet op ABBA.
  • Den Haag 2 t/m 4 juli
  • Utrecht 16 t/m 20 juli
  • Amsterdam 11 t/m 16 augustus

Voor meer informatie over de Parade en voor kaartverkoop www.deparade.nl

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.