CompanyPridePlatform
Company Pride Platform (CPP), in samenwerking met de International Gay and Lesbian Chamber of Commerce (IGLCC), nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de 4e jaarlijkse CPP conferentie, die dit jaar wordt gehouden samen met het 3e jaarlijkse IGLCC Congres van 9 tot en met 11 juni in Amsterdam. Beide organisaties werken nauw samen om een gecombineerd internationaal evenement te brengen met actuele LGBT Business onderwerpen met top sprekers uit het bedrijfsleven, uit de publiek sector waaronder vertegenwoordigers van de Nederlandse overheid en de EU, en uit de internationale LGBT community. Voertaal van dit evenement is engels. Het voorlopige programma is in PDF bijgevoegd. 

Programma
We beginnen het programma met een welkomst cocktail op 9 juni in het Sofitel Grand Hotel. Op donderdag 10 juni bieden we een volle dag met seminars, presentaties en netwerk mogelijkheden in het Bimhuis en het Muziekgebouw aan "t IJ met als thema “Taking International LGBT Business Leadership and Visibility to a Higher Level”. Panel discussies met als onderwerp o.a.:
  • International outlook for LGBT organizations
  • Trans issues in business
  • Global LGBT corporate responsibility
  • Leveraging the LGBT community for innovation in business
  • The LGBT business case: the role of LGBT employee groups
Vlak voor de lunch zal in een persconferentie de winnaar van de 2010 IGLCC Business Equality Index voor meest LGBT-vriendelijke organisatie in de wereld bekend worden gemaakt. Deze dag wordt afgesloten met een netwerk-cocktail in het Muziekgebouw aan "t IJ Foyer met een fantastisch uitzicht over de stad. Op vrijdag 11 juni vervolgen wij de conferentie in het Bimhuis Auditorium met o.a. de volgende onderwerpen:
  • International lesbian business initiatives
  • Feedback session on the IGLCC International Business Equality Index
Het dagprogramma wordt rond 15.00 afgerond. "s Avonds vindt het jaarlijkse IGLCC Annual Awards gala dinner plaats in het Sofitel Grand Hotel.
Kosten
• 3-daagse conferentie inclusief 2 lunches en 2 networking cocktails (& CPP presentje) $ 55.-
• Gala Dinner in het Sofitel Grand Hotel, Council Chamber: $ 125.-
• Combinatie conferentie & Gala Dinner: $ 145.-

Locatie
Bimhuis Auditorium
Muziekgebouw aan 't IJ
Sofitel Grand Hotel
Amsterdam - Nederland
Downloaden van het programma en registreren voor de conferentie kan via www.companyprideplatform.org of mail ons
via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.