keirozeOmdat de stichting Keiroze over onvoldoende financiële middelen beschikt voor de Roze Zaterdag in Amersfoort op 26 juni dit jaar, wordt een benefietconcert georganiseerd. In dit concert wordt door merendeels roze musici muziek van onder meer roze componisten alsmede van Ramses Shaffy ten gehore gebracht. Tevens treedt het Roze koor op onder leiding van Susanne Mink.

Dit concert vindt plaats op zondag 6 juni 2010 in de Aegtenkapel aan 't Zand 37 in Amersfoort ten behoeve van de Roze Zaterdag. Er vinden concerten plaats om 15.30 uur en 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de site www.keiroze.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.