RozeVerkiezingOp 3 maart zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. In het hele land staan er honderden homoseksuele en lesbische kandidaten op de lijsten. Gayvote.nl informeert je over de ‘roze’ standpunten van partijen die deelnemen aan deze verkiezingen. Wat hebben ze de afgelopen periode voor homo´s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders gedaan? Wat willen ze de komende periode gaan doen? Wie zijn hun roze kandidaten? Op de website van de Gaykrant zijn er ook veel homoseksuele kandidaten te vinden waar op gestemd kan worden. Geniusleden die zich verkiesbaar hebben gesteld kunnen zich uiteraard ook op onze website profileren. Hiervoor kunnen ze een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.